Modele te mjekres

Ktheni fytyrën tuaj në profil dhe tërhiqni nofullën e Poshtme para. Më pas kthejeni kokën në anën tjetër dhe bëjeni përsëri këtë gjë. Përsëriteni 5 Herë. KY ushtrim Ju ndihmon për të çlodhur muskujt e qafës. Kishte vite që mjekra kishte dalë nga Moda, por jemi mësuar tashmë që gjërave të viteve më parë, ne NUK i largohemi përfundimisht. Rikthimi në modë i SAJ u bë në mënyrë masive gjatë Vitit të shkuar dhe mendohet që Edhe për këtë vit, AJO të vazhdojë të preferohet nga meshkujt. Kuptohet se, pavarësisht faktit që AJO Tregon Karakter të mashkullit që e mBan, Kërkohet Edhe të modelohet SICC duhet për të qenë totalisht “in”. Meshkujt me mjekra, Gjithashtu nga femrat konsiderohen Edhe më tërheqëse. Ai vendosi të presë flokët e TIJ, të cilat për DISA vite i mbante të gjata. Kapo është shumë Aktiv dhe i ndjekur Edhe në rrjetet sociale, përmes së cilave mban kontaktin me fansat. Më poshtë Mund t`i shihni DISA nga këto ndryshime, që Mund të IU ndodhin meshkujve, nëse ATA NUK mbajnë mjekrën./21Media Hapni gojën dhe më pas mbylleni përsëri, Duke kafshuar buzën e Poshtme me dhëmbët lart. Përsëriteni këtë veprim 5 Deri në 7 Herë. bashkëpunimi je Fundit me reperin Majk, Ishte një hit je padiskumarhëm, je Cili në Pak javë ka arritur të grumbullojë miliona klikime në YouTube.

Bashkë me ndryshimin, ai Solli Edhe shumë Projekte të Reja, të cilat u pritën mirë nga publiku. Aktori Kosovars Ilir Tafa do të jetë pjesë e KASTIT të aktorëve në projektin më të RI filmik “Lulet e kadifenjta” (Kadifice), në një ROL të RI, në të cilin është angazhuar nga regjisori Miroslav Ciro Mandiq, i Cili jeton…. Duke qenë se vitin 2017 po e lëmë pas, po sjellim për Ju DISA nga Modelet e mjekrës të cilat pritet të jenë dominuese për vitin 2018. Sipas kuroatorëve të imazhit, NUK ka rëndësi se çfarë Stili veshjeje keni, nëse keni vendosur që të mbani mjekrë Edhe në 2018, por duhet treguar një kujdes i madh në ruiner e flokëve, PASI AJO mjekra stilohet në bazë të modelit të flokëve. Mjekra e dyfishtë është e Lidhur me muskujt hyoid. Kjo është arsyeja PSE ATA duhet të forcohen. Nxirrni gjuhën jashtë dhe përpiquni të kapni hundën me majën e SAJ. Përsëriteni këtë 5 Herë. Gjatë Vitit 2017 mjekra u kthye sëirish në modë, por ashtu si dhe flokët AJO ka nevojë të stilohet dhe besojeni APO JO, është diçka që kërkon përkujdesjen e SAJ.