Mariagerfjord 4-18-4

 

Aflysning af 4-18-4 Mariagerfjord Triathlon – 2020

Vi må desværre erkende at Coronakrisen, vil spænde ben for arrangement, så derfor aflyses stævnet for i år. Vi ønsker ikke at udskyde stævnet, da der allerede er mange etablerede stævner senere på året.

Alle tilmeldte vil blive overført til 2021, som vil blive afholdt søndag den 2. maj 2021.

Ønsker du ikke at få overført tilmeldingen, så vil du få refunderet din tilmelding pris, dog minus et mindre gebyr. Vi mangler lige en tilbagemelding fra DGI om dette, da de står for tilmelding og tidtagningssystemet.

Så snart vi har yderligere information om tilbagebetaling og hvordan det sker, sender vi mail ud og orientere her på Facebook.

Vi håber at se jer igen i 2021

Med venlig hilsen

Mariagerfjord Triathlon Klub

Info:

MariagerFjord Triathlon Klub byder velkommen til en spændende triathlon oplevelse for både den trænede triathlet eller motionisten der ønsker at prøve kræfter med distancen ”1/10 jernmand”

Dato:

Søndag den 3. maj 2020

Program:

(Der kan forekomme justeringer i tidsplanen senere på baggrund af antal tilmeldinger)

Tidspunkt Aktivitet
09.00 Registrering / nr udlevering åbner
10.00 Registrering / nr udlevering lukker
10.15 Race briefing
11.00 Start gruppe 1, herefter vil der starte ny grupper hver 20. minut.
Detaljeret plan over de enkelte starter, senest 2 uger før stævnet.
ca. 15:00 Præmieoverrækkelse

Start/mål:

Hadsund skole, Stadionvej, 9560 Hadsund (P-pladsen foran skolen)

OBS: en del af P-pladsen vil være spærret af som skifteområde, Der kan istedet parkeres ved hallen.

Distance:

400 m svømning, i Hadsund svømmehal
18 km cykling
4 km løb

Præmier

Der vil være flotte præmier til vinderen i hver kategori og en ekstra præmie til den hurtigste person overall.

Desuden er der masser af lodtrækningspræmier, så alle har mulighed for at komme hjem med en gevinst, ligemeget hvilket niveau man har.

Tilmelding

Tilmeldes der inden den 1-4-2020 er prisen for stævnet kr 275, herefter er prisen kr. 300.

Foruden elektronisk tidstagning vil du også modtage en drikkedunk, samt resultatet kommer online på LAPIO.

Eftertilmelding på dagen er mulig. Eftertilmelding koster 350kr og afregnes kontant (mobilepay)

Regler:

Alle skal anvende en godkendt cykelhjelm og overholde 10 meter regel på cykelturen. Deltagelse foregår på eget ansvar.

Forplejning:

Der vil være væskedepot på løberuten. Efter løbet er der sandwich, frugt, vand, kaffe og kage. (gratis for atleter, kaffe / kage vil koste 5 kr for tilskuere)

Stævneforløb

  • Ved registrering modtager man følgende:
  • Startnummer,
  • Klistermærker til hjelm og cykel
  • Chip til tidtagning
  • Drikkedunk

Svømmestart iht startgruppe (der sendes mail med startgrupper få dage før stævnet). Svømmestart foregår i vandet i den lave ende af bassinet. Der vil være flere svømmere i hver bane, så aftal med de andre i banen hvem der er hurtigst og lad den person komme først afsted, hold altid til højre i banen. Der uddeles badehætte med forskellige farver og der tælles baner. Den udleverede badehætte tages af efter svømning lægges på kanten, så næste startgruppe kan bruge den.

Efter de 400m svømning forlades bassinet og man kommer ud af svømmehallen gennem en dør ved siden af bassinet, herefter skal man ned af en trappe for at komme ud til skifteområdet der er placeret på P-pladsen foran skolen (vær FORSIGTIG og tag det roligt ned af trappen, så vi undgår uheld)

Skiftezonen er opbygget så alle får lige langt at løbe, så placering af cyklen er ikke vigtigt. Hjelmen tages på inden man løber afsted med cyklen og man stiger først på cyklen efter man er ude ved cykelrutens start (er markeret). Cykelruten er markeret med pile og der vil være vejvisere på strategiske steder. BEMÆRK: cykelruten er IKKE spærret af for øvrig trafik, så kør efter færdselsregler og hold øje med trafikken. Musik i ørene er IKKE tilladt. Når cykelruten er fuldført stiger man af cyklen samme sted som ved start, Det er ikke tilladt at cykle i skiftezonen og hjelmen må ikke tages af før cyklen er placeret på sin plads i skiftzonen.

Efter skift til løbesko er det ud på løberuten. Løberuten foregår på cykelstien ud for skolen og er 2km lang. Ruten gennemløbes 2 gange, så husk at man ikke skal ind i målområdet efter første omgang.. Ruten går lige ved siden af stævnepladsen og det er nemt for tilskuere at heppe på deltagerne. Efter 2. runde drejer man ind til målområdet og når målportalen passeres er 1/10 jernmand gennemført..

Vi henstiller til at alle deltagere tager hensyn og passer på hinanden.

Der er mulighed for omklædning i svømmehallens omklædningsrum. Ønsker du at bruge skabe til værdigenstande så huske en 20’er, som du får igen når du låser op.

Tilmelding

Link til tilmeldingen

RIGTIG GOD FORNØJELSE